Selecteer een pagina

Over ons

Leuk digitaal kennis met je te maken! Ik stel mijzelf graag aan je voor. Mijn naam is Renwick Stomp, maar eigenlijk noemt iedereen mij Renny. Lekker kort en duidelijk.

Alweer ruim twee jaar geleden ben ik, tijdens de pandemie van 2020, het avontuur als vaarles instructeur begonnen. Voor mij hét moment om mijn droom waar te maken en in het diepe te springen. Want al jaren droomde ik ervan om op een dag een speciale praktijkles motorboot op zee te hebben, waarop ik tevreden cursisten professionele vaarlessen kon geven. En nog belangrijker, dat deze cursisten na enkele weken trots hun vaarbewijs in hun handen konden houden. Met daarnaast mij, als een nóg trotsere instructeur. Die droom, die is uitgekomen…

The Instructor
Al ruim voordat ik mijn boot kocht, wist ik al precies hoe mijn praktijkles boot eruit zou moeten komen te zien. Het moest iets anders zijn. Een boot waar iedereen over zou praten, opvallend en  niet van deze wereld.

Zo gezegd, zo gedaan. In september 2020 kocht ik een vissersboot en begon ik de boot stap voor stap te vernieuwen. Want ja, alles moest natuurlijk wel exact zo zijn als in mijn dromen. En daar hield ik mij ook helemaal aan. Samen met mijn collega’s heb ik het voor elkaar gekregen. We geloofden in onszelf, werkten hard, lachten nog harder en wisselden onderling onze ideeën uit om samen het beste resultaat te kunnen bereiken. We hebben ons uiterste best gedaan en na maandenlange inspanning was het dan zover. Op 17 februari 2021 lanceerden we onze trots ‘The Instructor’.

Ik ben hier om te doen waar ik goed in ben. En dat is om jouw droom om je vaarbewijs op zee te halen waar te maken.

Houd van wat je doet en doe waar je van houdt!

R

Renwick Stomp

Instructor

KWALIFICATIES:

N

Klein sport vaarbewijs

N

Groot sport vaarbewijs

N

Commercieel vaarbewijs

N

Jeugd vaarbewijs

PLAN METEEN JE VAARLES!

Je bent enthousiast. Dat komt goed uit, ik ook! Stuur mij een WhatsApp-bericht of bel mij even, dan plannen we je eerste vaarles zo snel mogelijk in.

Contact